Dezvoltare Software

Dezvoltare Software

Suntem partenerii cu care dezvolți soluțiile software de care are nevoie afacerea ta. Fie că vorbim de management intern, de gestionarea fluxurilor logistice sau orice alt proces, avem expertiza să venim cu răspunsuri inovatoare și adaptate specificului fiecărei companii.

Află mai multe

Externalizare IT

Preluăm noi grija activităților IT necesare companiei tale, în timp ce tu te concentrezi pe esența business-ului tău. Pentru echipa Evolutivo, mediul IT este a doua natură și suntem în permanență la curent cu noutățile în domeniu. Pentru tine înseamnă să ai permanent la dispoziție experți la un cost accesibil și predictibil.

Află mai multe
Externalizare
Infrastructura IT

Infrastructură IT&C

Aducem echipamentele, software-ul și suportul tehnic de care ai nevoie pentru ca tehnologia să fie un adevărat partener de business. O dată implementată infrastructura, poți conta oricând pe noi pentru a rezolva eventuale blocaje sau pentru a te susține în extinderea afacerii.

Află mai multe

Securitate Informatică

Construim mixul optim de software și echipamente pentru ca datele companiei să fie în siguranță. De-a lungul anilor, experiența clienților ne-a demonstrat cât de costisitoare devine pierderea datelor, indiferent de dimensiunea afacerii. Securizarea rețelelor și a bazelor de date este un gest firesc cu beneficii mult dincolo de cele financiare – să lucrezi liniștit știind că activitatea companiei poate continua neîntreruptă de ”hoții cibernetici”.

Află mai multe
Antivirus
Cloud

Servicii Cloud

Cloudul devine noul sediu al companiilor, iar noi știm să găsim spațiul virtual potrivit pentru fiecare business. ”Datele nu trebuie păstrate pe laptop” este ceea ce le spunem clienților noștri. Pentru a putea lucra liniștit și neîntrerupt fără să depinzi de dispozitiv, ai nevoie să păstrezi informația pe servere securizate. Noi îți suntem alături pentru a găsi variantele cele mai bine adaptate business-ului tău.

Află mai multe

Licențiere Software

Te sprijinim să obții exact licențele de care are nevoie compania ta. Cu suportul nostru și mulțumită parteneriatelor pe care le-am încheiat, nu mai ai grija licențelor necesare pentru ca afacerea să funcționeze eficient, la potențial maxim.

Află mai multe
Photoshop