Povestea Evolutivo

Încă de la început, am urmărit să dezvoltăm un business care oferă servicii și soluții complete, adaptate necesităților fiecărui client în parte. Am vrut să lucrăm îndeaproape cu clienții, să fim partenerii pe care se pot baza oricând pentru ceea ce înseamnă tehnologie hardware si software.

Pentru că mediul IT ne-a fost de la început meserie, pasiune și a doua casă, ne-am remarcat prin pricepere, seriozitate, disponibilitate și spirit inovator. Mai simplu, echipa Evolutivo nu spune ”nu se poate”, ci ”hai să încercăm și altfel”. Clienții știu că ne pot suna oricând și rezolvăm prompt orice solicitare.

Ne place să le fim aproape clienților noștri și nu de puține ori am legat chiar prietenii. Deschiderea către oameni și conectarea autentică reprezinta o parte importantă a culturii noastre organizaționale.

Dincolo de tehnologie sunt oamenii

Încrederea este liantul care ne leagă pe noi ca echipă, dar și de partenerii noștri. Pe mulți clienți îi cunoaștem încă de la începutul afacerii lor, i-am însoțit în dezvoltarea companiei și le-am rămas alături după mulți ani. Am crescut și noi alături de ei.

Ca echipă, împărtășim pasiunea pentru tehnologie, curiozitatea și dorința de a fi la curent cu tot ce apare nou. Încercăm să ne perfecționam continuu pentru că vrem să ținem pasul cu acest mediu atât de dinamic. Știm să ne luăm și momentele de respiro, în care ne bucurăm de familie, prieteni, natură. Credem că pentru a evolua împreună, avem nevoie de echilibru.

Valorile Evolutivo nu rămân doar cuvinte

”Forward together” este sinteza misiunii noastre, iar pentru a o îndeplini ne ghidăm mereu după valorile noastre: seriozitate, integritate și încredere. Sunt reperele care ne-au adus împreună și datorită cărora am devenit parteneri de încredere pentru clienții noștri.

Pentru echipa Evolutivo, Seriozitate înseamnă că ne respectăm angajamentele în cele mai mici detalii. Promitem doar ceea ce știm că putem duce la bun sfârșit.

Cultivăm Încrederea atunci când suntem alături de client în orice moment are nevoie de noi. Devenim partenerul pe care se poate baza oricând vine vorba de tehnologie IT. Ca și colegi, ne respectăm, susținem și avem grijă unii de ceilalți.

Demonstrăm Integritate prin respectul pe care îl arătăm pentru clienți și angajați, așa cum ne dorim să fim respectați la rândul nostru. Suntem deschiși, vorbim cu onestitate și lucrăm având încredere unii în ceilalți.

Parteneri

Am încheiat parteneriate strategice cu companii IT de renume (Bitdefender, Cisco, Dell, Eaton, Lenovo, Fortinet, Fujitsu, Sophos, Microsoft, Synology, Xerox, Kaspersky), pentru a pune la dispoziția clienților tehnologie și competențe de calitate superioară sub forma unor soluții complete de produse și servicii.

Bitdefender
Cisco
Dell
Fortinet
Fujitsu
Lenovo
Microsoft
Xerox
Sophos
Kaspersky
Synology